Vogels in de tuin

Een reis naar een ver land, waar allerlei exotische vogelsoorten voorkomen, zit er voor mij niet in. Maar als je goed kijkt, hoef je zelfs de deur niet eens uit om mooie foto’s van vogels te kunnen maken. In de tuin kun je in één middag meerdere soorten aantreffen. Wil je meer vogels in de tuin? Wellicht vind je tips op de website van de vogelbescherming om jouw tuin voor vogels aantrekkelijker te maken.

Vanmiddag heb ik even in de tuin van mijn moeder gestaan. Ondanks het feit dat ik duidelijk zichtbaar voor de vogels in de tuin stond, was het voor mij mogelijk deze foto’s te maken.

Huismus Roodborst Huismus Huismus

Ik heb me voorgenomen binnenkort mijn schuilhut in de tuin te zetten. Ik ben dan vlakbij huis, krijg verse koffie en wie weet wat ik dan nog meer voor mijn lens krijg. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *