Waardevolle feedback

Het is fijn te weten dat er mensen zijn die mijn blog zo nu en dan lezen en de foto’s bekijken. Laatst sprak ik iemand die mijn blog ook had bezocht. Hij kon mij vertellen dat hij de foto’s en de teksten mooi vond. Uiteraard is positieve feedback altijd welkom. Zijn feedback stopte echter niet bij deze opmerking. Er kwam daar namelijk nog een “maar” achteraan. In dat geval weet je dat er iets voor verbetering vatbaar is. Dat bleek ook zo te zijn. De foto’s zijn mooi, maar – zo werd mij verteld – er stonden te weinig foto’s op mijn blog.

Heel eerlijk gezegd, ben ik blij met iedere feedback. En dit keer was het bovendien terecht. Als ik al tijd vind om te fotograferen, schiet het schrijven van een blog er dan wel vaak bij in. De waan van de dag zorgt ervoor dat je heel snel de foto’s bekijkt, even op Twitter en Facebook deelt om vervolgens met andere beslommeringen verder te kunnen gaan. Terwijl deze hobby juist ervoor zou moeten zorgen dat je even los kunt komen van alledaagse bezigheden. Veel foto’s staan nog in mappen zonder dat iemand anders die heeft kunnen zien. Eigenlijk is dat zonde. Ik heb het hier vaker vermeld dat ik voornemens ben toch meer aandacht te geven aan mijn blog, maar tot dusver zijn het vooral voornemens gebleven. Voor de trouwe bezoekers van mijn blog mijn welgemeende excuses.

Om het toch enigszins goed te maken, schrijf ik speciaal voor de trouwe bezoekers dit bericht. En bij deze gelegenheid komen er weer vier foto’s op mijn blog bij. Zo worden het er langzaamaan dus wel meer. 😉

In dit bericht laat ik foto’s zien, die ik begin september vroeg in de ochtend met de drone heb gemaakt. Die ochtend werd het landschap in Oldambt bedekt met een mooie deken van laaghangende mist. Ik heb aan de Hamer en Sikkellaan vlakbij Nieuw Beerta de drone laten opstijgen. Van hieruit heb ik onderstaande foto’s gemaakt. Vanaf de Hamer en Sikkellaan heb je een mooi uitzicht. Bij helder weer kun je de dorpen Drieborg, Nieuw Beerta en Beerta goed zien. Met de mist was het die ochtend echter anders. Vanuit de lucht waren de dorpen wel goed in het landschap te herkennen.

Het gebied tussen Nieuw Beerta en Beerta

 

Dijkdorp Drieborg op de achtergrond

Het dorp Nieuw Beerta

 

 

 

 

 

 

 

Het eerste zonlicht boven een deken van mist

Ik ben de laatste weken vaker ’s ochtends vroeg naar buiten geweest in de hoop weer laaghangende mist te kunnen fotograferen. Helaas was het tot dusver nog geen ochtend zo mooi als op deze foto’s. Maar voor de liefhebber; ik geef het niet op en blijf mijn wekker zetten, tevens in het weekend. Hopelijk volgen binnenkort nog meer zulke foto’s ….. en ook op mijn blog. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *