Oldambt in beeld

Al een hele tijd loop ik met de gedachte rond om een compilatie te maken van een aantal foto’s. Dit is de reden dat ik even aan het “spelen” ben geweest met een programma. Het resultaat wil ik hierbij met jullie delen.

Op deze site zijn met name foto’s die in Oldambt zijn gemaakt te zien. Uiteraard fotografeer ik ook op andere plekken, maar hier wil ik toch de nadruk leggen op de mooie aspecten in Oldambt. Ik vind dat hiervoor best meer aandacht mag zijn. Oldambt heeft namelijk zoveel te bieden. In 2017 komt Oldambt nog meer in beeld. Hierbij een overzicht van een aantal foto’s van KiekArt tot nu toe. Veel kijkplezier gewenst.

10 gedachten over “Oldambt in beeld

 1. Hallo Petra,
  Wat een mooie foto’s. Ik ben onder de indruk van wat je ons laat zien. Je hebt niets te veel gezegd….
  Groeten,
  Max

 2. Petra zeer genoten van jouw beelden uit het Oldambt maar ook van de prachtige muziek. Wil je de titel en uitvoerenden even melden? Dank.

  • Hartelijk dank. Titel en uitvoerenden van de muziek zijn echter niet bekend. De trailer is gemaakt met behulp van iMovie. Hierin was de muziek reeds opgenomen.

   Met vriendelijke groet,

   Petra

 3. Super! Wat is Oldambt toch mooi. Je moet het wel willen zien en – zeker zo belangrijk – in beelden kunnen vatten. Dat is jou gelukt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *